MAC & DIOR Concealer

    1. Concealer creme DIOR + CADOU

Acest concealer este de consistenta cremoasa, cu o acoperire excelenta. Poate fi folosit atat ca anticearcan, cat si pentru acoperirea unor defecte ale tenului sau pentru acoperirea tatuajelor. Concealerul DIOR a fost special creat pentru a corecta si atenua imperfectiunile tenului sensibil: cearcane, pete rosii, cicatricile post acneice si semnele de oboseala.Astfel se creaza un ten uniform si radiant, care va arata minunat si sanatos.

Cadou: Eyeliner negru MAC cu Aloe Vera si Vitamina E

Pret: 55 lei

 

Concealer MAC

Acest corector profesional este de o consistenta cremoasa, cu o acoperire excelenta. Poate fi folosit atat ca anticearcan, cat si pentru acoperirea unor defecte ale tenului sau pentru acoperirea tatuajelor.
Concealerul MAC Emanuel Ungaro a fost special creat pentru a corecta si atenua imperfectiunile tenului sensibil: cearcane, pete rosii, cicatricile post acneice si semnele de oboseala.
Astfel se creeaza un ten uniform si radiant, care va arata minunat si sanatos.

Pret: 50 lei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>